Pizzabodems met tomatensaus

Beschikbaarheid: Nabestelling

HET BEGINT BIJ DE BASIS

De pizzabodems van Pizzeria Italiana worden ambachtelijk met de hand gevormd. Ze worden bereid met 100% natuurlijke of biologische ingrediënten. Geheel volgens de traditionele Italiaanse bereidingswijze krijgt het deeg minimaal 24 tot 48 uur de tijd om te rijzen om vervolgens afgebakken te worden in een traditionele houtgestookte steenoven. 

 

DE IDEALE FOODSERVICE PIZZA

De pizzabodems zijn geheel naar uw eigen wens of die van uw klant te beleggen met verse ingrediënten. Hierdoor is de pizzabodem ook de ideale pizza voor de horeca-, foodservice of retailbranche.

 

KWALITEIT EN AFMETINGEN

De pizzabodems worden bereid volgens eeuwenoud beproefd, Napolitaans recept en staan garant voor een pure, Italiaanse smaakbeleving. 

De pizzabodems zijn leverbaar in minipizza’s van Ø 11 cm tot  Ø 21 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »