Noskos Kruidenmix BBQ

Beschikbaarheid: Op voorraad

De NOSKOS barbecuekruiden zijn ontwikkeld door Dennis “noskos” van Koutrik. Dennis is één van de grondleggers van de Europese barbecuescene en is een autoriteit op barbecuegebied. Hij is eigenaar van Het BBQ Genootschap internetforum, organisator van één van de grootste Europese barbecuewedstrijden, de BBQ Society Cook-Off en met zijn Sea Side Smokers wedstrijdteam is hij Nederlands Kampioen BBQ op verschillende onderdelen.

Na jaren van testen en reviews schrijven over barbecuekruiden en -sauzen en het maken van de kruiden voor de Sea Side Smokers, maakt hij nu een selectie van zijn persoonlijke favoriete kruidenmixen beschikbaar voor het grote publiek.

Hoe te gebruiken?
Voor alle NOSKOS kruidenmixen geldt, smeer je vlees, vis of groenten licht in met olie en bestrooi dan naar smaak met de kruidenmix.

De kruidenmixen zijn in de volgende varianten verkrijgbaar:

  • Pulled Pork
  • Jerk
  • Chicken
  • Steak
  • Spareribs

 

NOSKOS The Pulled Pork

Het Sea Side Smokers wedstrijdteam behoort mede door deze kruidenmix bij de Europese top in de categorie Pork Shoulder (Pulled Pork). Gebruik deze mix op varkensschouder (Boston butt, picnic) en procureur voor het beste resultaat. Maar daar houdt het niet op, de The Pulled Pork is namelijk ook erg lekker op spareribs.

 

NOSKOS The Jerk

Typisch voor Jamaicaanse barbecue is jerk. Een kruidenmix met habañero pepers, kaneel en piment. The Jerk is een pittige kruidenmix voor kip en varkensvlees. Heerlijk op kippenvleugels maar ook op een hele kip, varkenshaas of ribkarbonade. Probeer The Jerk ook eens op vis.

 

NOSKOS The Steak

De ideale kruidenmix voor je steaks is The Steak. Niet te overheersend dus je vlees blijft de ster. Probeer The Steak ook eens op beef ribs.

 

Ingrediënten: 

SPARERIBS:
rietsuiker, zeezout, kruiden en specerijen (paprikapoeder, knoflook, komijn, chilipepers, ui, peper)

JERK:
rietsuiker, zeezout, kruiden en specerijen (peper, paprikapoeder, gember, ui, knoflook, habaneropeper, kaneel, piment)

CHICKEN:
rietsuiker, zeezout, kruiden en specerijen (peper, paprikapoeder, gember, ui, knoflook, habaneropeper, kaneel, piment)

STEAK:
zeezout, peper, kruiden en specerijen (oregano, tijm, paprikapoeder, knoflook, ui)

PULLED PORK:
rietsuiker, zeezout, kruiden en specerijen (paprikapoeder, knoflook, komijn, chilipepers, ui, peper)

 

Inhoud: 150/180 gram

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »