Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Haal Italië voor even in huis met dit heerlijke pesto-gorgonzola hartige brood. De basis wordt gelegd met Italiaans witbrooddeeg waarin verse groene pesto, gorgonzola-dolce, vleestomaten, kruiden en pijnboompitten worden meegebakken. Moeten we hier nog meer over vertellen? Buon Appetito!
Tarwemeel, tarwebloem, water, pesto (basilicum, ruccola, olijfolie, kaas, pijnboompitten, cashewnoten), gorgonzola dolce, tomaat, pijnboompitten, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflok, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.
Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.
Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.