Beschikbaarheid: | In backorder |
Saltimbocca is een typisch traditioneel Napolitaans broodproduct, geproduceerd op basis van pizzadeeg, in een panino uitvoering. Het brood wordt met de hand gestretcht en in een gepatenteerde tunneloven voorgebakken.
De Saltimbocca is naar eigen wens te beleggen met verschillende soorten vleeswaren, kaas (mozzarella), tomaat, vis (zalm) of gegrilde groenten. Ideaal als luxe lunchbrood of als appetizer.
De Saltimbocca wordt vervaardigt in de Sarno Vallei aan de prachtige Amalfi kust in Italië. Door de speciale deegbereiding en baktechniek is de Saltimbocca een alternatief voor de pizza in de restaurants. De Saltimbocca is zeer geschikt voor de retail-, catering- en horecabranche.
Bak de Saltimbocca op 220˚ in 6 a 7 minuten af in de oven of tostiapparaat. Besmeer beide binnenkanten van de Saltimbocca met de groene pesto, beleg met Italiaanse ham en leg hierover enkele zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en rucola sla.