CAVA Brut -biologisch-

Beschikbaarheid: Op voorraad
"Iets te vieren? Feestelijke ontvangst of lekker aperitief? Mooie bubbels in een mooie fles. Neleman Cava Brut is volgens de traditionele methode gemaakt, dus net als Champagne opgevoed. Heerlijke biologische én vegan mild-droge Cava.” Derrick Neleman
 
OVER DE CAVA
Deze Cava is een blend van chardonnay en macabeo druiven, heeft een alcoholpercentage van 11,5% en is volgens de traditionele manier (dus als een Champagne opgevoed) gemaakt. Een zuivere fijne mousse. In de neus wat zoetig perzik/appelfruit met voldoende mineraliteit, de smaak is fris en rond. Lekker als aperitief, bij tapas of schaal- en schelpdieren. Tot ongeveer twee jaar na aankoop te bewaren.
 
Wist je dat Valencia een van de acht D.O.’s in Spanje is waar je Cava mag maken? Daarnaast is deze Cava biologisch, dit kan alleen in heel schone kelders en met perfecte druiven. Dit zorgt voor een mooie zuivere en frisse Cava, echt een feestje!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »