Wood Chips

Beschikbaarheid: Nabestelling

Elke kamado-chef heeft zijn eigen stijl. Met de originele Wood Chips geef je al je gerechten een karakteristieke rokerige smaak. Meng de (geweekte) houtsnippers door je houtskool of strooi een hand Wood Chips over de houtskool heen. Of doe het allebei: dat is een kwestie van smaak. Net als welke soort Wood Chip je kiest:

  • Hickory
  • Pecan
  • Apple
  • Cherry

De Wood Chips vallen bij elk gerecht in de smaak. Hickory doet het goed bij rood vlees, kalkoen en kip. Pecannoot geeft een rijke, zachte smaak aan vis en gevogelte. Appel zorgt voor een natuurlijk zoete smaak bij vis, schaaldieren en gevogelte. En kers is een allemansvriend met een milde fruitsmaak. Een zak Wood Chips heeft een inhoud van 2,9 liter.

 

Overzicht:

  • Hickory: fruit, noten, rundvlees en alle soorten wild
  • Pecan: pittige rookgerechten, vooral Amerikaanse klassieke bbq-gerechten
  • Apple: vis, varkensvlees, blank vlees, gevogelte zoals kip en kalkoen
  • Cherry: vis, lamsvlees, alle soorten wild, eend, rundvlees
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »