Rookhout

Beschikbaarheid: Op voorraad

Cederhout, 100% natuurlijk – Typische zoete, houtige cedersmaak. Van bomen uit Canadese bossen worden deze 100% natuurlijke cederhouten planken gemaakt. Cederhout heb je overal, maar uit Noord Amerika en Canada komt absoluut de beste kwaliteit met de typische zoete, houtige ceder geur. Leg je te roken product op de plank en leg dit op het rooster in je BBQ. Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht. Gebruik je een metalen BBQ? Week dan het plankje minimaal 30 minuten vooraf in water. Bij een keramische BBQ hoeft dit niet. De best practice is absoluut een zalmmoot en het roken van vis, maar denk ook eens een mooi stuk vlees of het roken van groenten!

Bijvoorbeeld lekker bij: Vis (heerlijk bij zalm), Vlees & Groente.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »