Hete Kolen - compleet

Beschikbaarheid: Op voorraad

Steeds meer mensen koken met de kamado, een Japanse klei-oven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave:
- behandelt de technieken 
- en biedt originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten.

Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kolen compleet up-to-date uitleg voor elk merk kamado, vijf nieuwe kooktechnieken en twintig nieuwe recepten. Hete kolen compleet is de nieuwe bijbel voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Sinds 2007 is hij eigenaar van Het Kookvuur, een bedrijf dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops met kamado's.

Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »